Multe binecuvântări de la Sfântul Spiridon

Sfântul Spiridon m-a ajutat de foarte multe ori.  Am sa amintesc doar câteva minuni.  Eram studenta la Facultatea de Teologie Ortodoxa București de lângă Catedrala Sf. Spiridon cel Nou.  In sesiune nu aveam timp nici măcar sa citesc toate capitolele pe care ni le dădeau profesorii, nicidecum sa mai și învăț.  De foarte multe ori rămâneau capitole necitite deoarece eu le citeam pe cele care ma interesau mai mult.  Înainte de fiecare examen mergeam la Sf. Spiridon și la Sf. Dimitrie la Patriarhie, la Sfânta Ecaterina de lângă facultate deoarece erau mai apropiate.  Iar la examene luam nota noua sau zece, deoarece picam pe subiectele știute, pe cele despre care citisem. 

Alta data m-am rugat sa îmi dea Dumnezeu un soț bun.  Prietenii și rudele mele credeau ca nu o sa ma mai căsătoresc deoarece nu îmi găsisem perechea în studenție.  Si pentru rugăciunile Sfantului Spiridon și ale altor sfinți la care ma rugam Dumnezeu mi-a dat un șot bun, potrivit pentru mine. 

Nu sunt din București și de aceea locuiam pe unde puteam.  Sfântul Spiridon și alți sfinți la care ma rugam mult m-au ajutat mereu sa ma mut. 

Chiar și după ce m-am căsătorit m-a ajutat sa ma mut de la soacra, cumnați și restul familiei.  De obicei din cauza aceasta se destramă multe familii.  Ca sa continui în aceeași maniera, într-o perioada eram ucenica la un pictor.  Era într-o vineri și nu aveam ce manca nici acasă, nici la lucru și nici bani nu aveam.  Era la amiaza și îmi era foarte foame.  In altar erau mai multi sfinți dar nu era nici unul terminat de pictat în afara de Sfântul Spiridon.  M-am rugat la el sa ma hrănească și a venit un coleg cu măsline și pâine. De atunci, când nu aveam ce manca, ma rugam la Sfântul Spiridon și la Sfântul Mina, făcătorii de minuni, și apăreau bani despre care nu știam ca ar fi exista.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate!

(anonim)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *